Tjena!

Nu är det premiär!

Det första inlägget jag skriver här på sidan(bättre sent än aldrig?). Jag är i alla fall ordförande för Radio Campus och heter Jonas Eriksson. Jag tänkte köra lite uppdateringar här när det kan tänkas finnas något kul att berätta.

Ett exempel på något sådant kan vara att vi har vart ett glatt gäng från Radio Campus i Piteå i helgen. Studentradion i Sverige hade stormöte och denna vår hade det förlagts till Piteå. Det ligger inte precis på tomten brevid och det märkte vi efter att ha åkt både tåg, flyg,buss flera gånger om. Men vi kom till slut fram efter många timmars resande. Jag skulle vilja påstå  att 97% av resesällskapet sov sig igenom färden till Piteå. Inte jag dock. Inte så  avslappnad som resten av gänget verkade vara 🙂

Men väl i Piteå var schemat smockat och vi hann knappt komma ut ur bussen innan det var dags för middag på kårhus med övriga stationer och presentationer av dessa. Det blev en trevlig kväll med mingel i glatt sällskap innan det var dags att ge sig av mot hotellet för en välbehövlig sömn. På Lördag var det uppstigning redan vid strax innan 8.00 för hotelfrulle(kan vara det bästa som finns?)  och promenix mot kårhuset igen. Dagen ägnades åt möte och diskussionsgrupper där inspirationen flödade och ideer och tankar delades med varandra om allt från medlemsengagemang till marknadsföring och samarbeten mellan stationer.

Framåt kvällen var det dags för middag och skönt häng med full moon party  på kårhuset. Tacobuffen hägrade och humöret var på topp! Efter middagen blev det mera mingel och en del skaka rumpa! Mycket kul! Natten avslutades med att 100% av Piteå Kårhus körde stor ring och höll om varandra. Sedan tog vi alla i från tårna och sjöng med Tommy Körbergs ‘Stad i ljus’. Mycket fint och gåshuden var ej långt borta.

På söndagen tog vi upp mötet lika tidigt som på lördagen. Trötta men nöjda deltagare röstade om olika poster och beslut.

Sedan var det dags vid 13.00 för avfärd  hemåt. Efter en LÅÅÅÅÅÅNG hemresa med byten och väntan både här och var kom vi hem tryggt och säkerrt vid 21.30.

Vi Tackar Piteå FM för en trevlig helg och fortsätter vårt arbete fulla av inspiration och ideer om hur vi kan driva vår station på bästa sätt 🙂

Tack även till Resesällskapet Elin, Hedvig,Daniel och Blomman!

Väl kämpat trots sjukdomar och långa dagar!

// Jonas Eriksson rc_rund_01

Rapport från SRS möte i Piteå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *