Tjenixen!

Nu så här när sommaren smyger sig på utan att man riktigt har vetat om den(utifrån vädret trodde jag det var Mars?!) så fick jag för mig att skicka iväg en sommarhälsning!  Jag vill börja med att tacka alla som haft med Radio Campus att göra på något sätt denna termin! Alltifrån  Tack till programledare och arangörer av Musikquizet på kåren! Tack för intressanta och roliga program samt ett fullt kårhus i princip varje Torsdag! Tack även till Benjamin Höglund och Hedvig Rönnhede i styrelsen för ett grymt bra arbete med allt från ansökningar till SRS till pizzainköp på campuspizzerian. Och för alla bra ideer kring saker och ting!  Vi får heller inte passa på att önska lycka till till Gänget i Bränn en stol som kommer höras i P3 under juli Månad! GRYMT JOBBAT! 🙂

Sedan passar jag även på att hälsa vår nye Vice Ordförande Victor Blomman Blomqvist välkommen ombord på denna kajuta. Du är nu inte längre enbart en glad medpassagerare utan nu även vice styrman för denna härliga förening! Victor kommer med start i höst att hjälpa oss med all kraft han kan bringa och det kommer behövas!

Håll utkik inför inför kommande hösttermin! Vi kommer att bjuda in till både förnyade workshops och sociala tillställningar i början av kommande hösttermin! Känner du redan nu att du är sugen på att höras i etern i höst? tveka då inte att skicka ett mejl till management@radiocampus.se så löser vi biffen på momangen!

 

P.S vet du inte vad du ska lyssna på när du ligger där hemma i sommar och väntar in hösten? Jag kör en fuling och rekomenderar min egen musikblogg med musiktips! Där finns allt du kan tänkas behöva lyssna på i sommar och lite till! Uppdateras kontinuerligt även i sommartid 🙂

https://detfetaste.wordpress.com/

Men nu vill jag önska en riktigt grym sommar till er alla! Så hörs vi i höst igen Peppade och redo!

 

Jonas Eriksson Ordförande Radio Campus rc_rund_01

 

Sommaren står för dörren!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *