Populära radioprogram

Det finns många radioprogram som är värda att lyssnas på. I den här delen tänkte vi gå igenom några av de mest populära radioprogrammen.

Gry Forssell med vänner

Gry Forssell med vänner är ett radioprogram som sänds mellan klockan 06.00 och 10.00 på vardagarna i radiokanalen mix megapol. Programmet leds av Gry Forssell tillsammans med bland annat Keyyo, Jakob Öqvist och Mikael Tornving. Programmet består av gästintervjuer, prat mellan programledarna, musik och nyhetsuppdateringar. Programmet har blivit belönad med ett flertal utmärkelser.

Rix morronzoo

Rix morronzoo är ett radioprogram som sänds varje morgon på radiokanalen Rix FM. Genom åren har programmet haft många olika programledare. Just nu leds programmet av Laila Bagge och Roger Nordin. Andra exempel på programledare genom åren är Adam Alsing, Gert Fylking, Titti Schultz och Brita Zackari. Programmet består av gästintervjuer, prat mellan programledarna, musik och nyhetsuppdateringar. Rix Morronzoo har fått ett flertal utmärkelser.

Sommar i P1

Sommar i P1 är ett radioprogram som sänds varje dag under hela sommaren som består av olika värdar för varje dag. Värden brukar berätta något ur sitt liv och spelar upp valfri musik. Några exempel på sommarvärdar som varit är Zara Larsson, Tage Danielsson, Jonas Gardell och Greta Thunberg.

Morgonpasset

Morgonpasset är ett radioprogram som går varje vardagsmorgon mellan 06.30-10.00 i radiokanalen P3. Programmet började sändas år 1987 och har genom åren bestått av många olika programledare. Just nu heter programledarna David Druid, Kodjo Akolor och Linnea Wikblad. I programmet får vi höra gästintervjuer, prat mellan programledarna, musik och nyhetsuppdateringar.