Lyssna på radio i mobilen

Lyssna på radio i mobilen

Jan 4, 2023 by hannah

Idag lyssnar många på radio och radioprogram genom sin mobiltelefon. När du lyssnar på radio i mobilen kan du lyssna även när du är på språng. I det här inlägget kan du läsa mer om hur du kan gå tillväga för att använda mobilen för radiolyssning.

Skydda mobilen

För att du ska kunna fortsätta lyssna på radio med mobilen behöver den vara hel. Därför är det viktigt att du gör det du kan och skyddar mobilen genom att ha ett skal eller ett fodral. Du kan även köpa ett skärmskydd som gör att displayen inte repas lika lätt. Du kan klicka här för att komma till en butik som har bra mobiltillbehör.

Radio i mobilen

Oavsett vilken radiokanal du föredrar att lyssna på kan du göra det på mobilen. Om du till exempel gillar Sveriges radio har de en egen app du kan ladda ner. Där kan du lyssna på radioprogrammen live eller lyssna på dem som podcasts. Du kan även lyssna på radio live via webben. Gillar du att lyssna på radio i form av podcasts kan du hitta många program i poddversion i den app du använder för att lyssna på podcasts. Till exempel Spotify.

Radio